Skip links

Екип

БИОГРАФИЯ

БИОГРАФИЯ

БИОГРАФИЯ

Ангел Машев е роден и израстнал в София. Занимава се с ветеринарна медицина повече от 15 години, като през това време е натрупал много богат опит в работата с дребни животни, тяхното поведение и хранене.

Отглежда вкъщи 2 френски булдога – Кода и Куба.

БИОГРАФИЯ

Д-р Искра Георгиева е родена през 1984 година в град Сливен. Средното си образование завършва в ПМГ “Акад. Иван Ценов” в град Враца през 2002 година.

Висше образование завършва в Стара Загора през 2007 година със специалност ветеринарна медицина. Практикува с дребни животни от 2009 година. Интересите й са насочени в областта на кардиологията, пулмологията и образната диагностика.

В практиката си посещава множество конгреси и обучения, в това число – Световен конгрес в Копенхаген 2017 и Европейски конгрес в Санкт Петербург 2019.

БИОГРАФИЯ

БИОГРАФИЯ

Д-р Рая Цочева, родена през 1987 г. в София, завършва средното си образование в 22 ро СУ „Георги С. Раковски“ през 2006 г. Завършва ветеринарна медицина в Лесотехническия университет през 2013 г.

От тогава практикува с дребни животни и придобива повече от 10 годишен опит като общопрактикуващ ветеринарен лекар. Работните и интереси са в областта на отглеждането на кучета от дребни породи, диететика и лечебно хранене, както и изкуствено осеменяване, акушерство и гинекология.

Има завършен курс груминг и грижа за екстериора при дребни породи кучета. Има два Йоркширски териера – Айк и Изида.

БИОГРАФИЯ

Джоана Папазова е родена през 1997 год. в гр. София. Завършва средното си образование в Професионална гимназия по ветеринарна медицина и селско стопанство „Св. Георги Победоносец“ – гр. Костинброд през 2016г.

През 2022г. завършва семестриално висшето си образование в Тракийски университет – гр. Стара Загора. Курсове и семинари:

  • 2020г. Национална ветеринарна конференция VET Fest 2.0 на тема „Гастроентерология при кучето и котката“.
Начало
Помести