Всички услуги

Хирургия

Клиниката разполага с предоперационна и операционна с високо ниво на стерилност, оборудвани с всичко необходимо за извършване на мекотъканна хирургия и ортопедия.

Ехография

Клиниката разполага с последен модел ехограф за ултразвукова образна диагностика и кабинет за ехография, съобразена с изискванията за такова помещение - възможност за затъмняване и ниско ниво на шум, за да бъде максимално спокоен пациента.

Лабораторни изследвания

извършваме лабораторни изследвания, необходими за поставяне на точна диагноза. Освен изследванията, които се извършват на място в клиниката, работим и със сертифицирана лаборатория в Германия - Laboklin

Лечебни и ежедневни диети

При нас можете да получите професионален съвет за храненето на Вашия любимец - ежедневно и лечебно. Разполагаме с диети, които са доказани в профилактиката и лечението на заболяванията при животните.

Стационар

Стационарът е оборудван с клетки, които отговарят на златния стандарт за престой на котки над 24 h по размер и оборудване - наличие на котешка тоалетна, мека постелка, етаж и къщичка за криене.

Профилактика

Спазването на редовна профилактична програма предпазва не само Вашия любимец от паразитни заболявания, но и Вас самите. Разполагаме с голям избор от продукти за профилактика и подбираме подходящия във всеки индивидуален случай.

Ваксиниране

Спазването на ваксиналната схема е важно за здравето на Вашия любимец.