Skip links

Лабораторни Изследвания

За услугата

Ветеринарна клиника „БулВет Клиник“ разполага със съвременно оборудвана медико-диагностична лаборатория, в която се използва най-модерна апаратура на водещи световни марки като Mindray, VCheck, IDEXX, Olympus и други. 

Нашата мисия е да предложим изключително качество и прецизност в изработването на лабораторните резултати, с цел поставяне на точна диагноза.

Това от своя страна налага и много строг качествен контрол, чрез извършване на специфични оперативни процедури по калибрацията на нашите машини.

Лабораторията извършва широк спектър от диагностични изследвания:

ПКК

Биохимия

Хормонални изследвания

Микробиология и антибиотикограми

Изследване на урина

Паразитологични изследвания

Маркери на възпалението (CRP,SAA-Serum amyloid A)

Изследвания на панкреаса ( cPL,fPL )

Кръвни групи за съвместимост при кръвопреливане

Натривки и отпечатъчни препарати

Дерматологични тестове

Изследвания за ранна бъбречна недостатъчност (SDMA)

Клиниката работи и в тясно сътрудничество с една от най-големите
референтни лаборатории в Европа –
Laboklin“ Германия. 

Какво трябва да знаете за лабораторните изследвания?

Този тип изследвания предоставят информация за различни аспекти на здравето на домашните Ви любимци и помагат на ветеринарния лекар да постави правилна диагноза и да предпише подходящо лечение.

Ветеринарна клиника „БулВет Клиник“ препоръчва веднъж годишно да се извършват  профилактични прегледи, както и профилактични кръвни изследвания – пълна кръвна картина и биохимия.

Това се прави с цел да се следи здравен статус на нашите любимци и да се открият ранни признаци на заболявания. Ако се открият стойности или признаци извън норма да се предприемат навреме необходимите мерки за допълнителна диагностика и терапия. 

Защо да се доверите на клиника БулВет?

Ние, от ветеринарна клиника БулВет, държим на висококачествените грижи, които са гарантирани от нашия квалифициран екип, състоящ се само от опитни ветеринари с отлично отношение към четириногите ни приятели.

Благодарение на качеството на услугите, включително и поставяне на диагнози и профилактични прегледи, посредством изследвания, ще запазим здравето на домашните Ви любимци.

Лечебни и
ежедневни диети

Начало
Помести