Skip links

Ортопедия и травматология

За услугата

Клиника БулВет предлага цялостна диагностика на ортопедични и травматични състояния – специализирани ортопедични прегледи,  диагностика и хирургия.

Разполагаме с висококвалифицирани специалисти в областта, както и необходимото оборудване за извършване на специфични ортопедични техники при дребните животни.

Някои от най-популярните услуги са:

Фрактури на крайниците, таза и прешлените

Пателарна луксация

Скъсване на предна кръстна връзка - TPLO, TTA

Тазобедрена дисплазия

Лакътна дисплазия

Различни дегенеративни състояния

Кокретивни остеотомии

Предлагаме цялостна грижа за травмирани и ортопедични пациенти, което включва целия цикъл от прегледа, през диагностиката и хирургията,  до последващия стационар и лечение до възстановяването и изписването на пациента за домашно лечение. 

Работим с колеги, които реферират пациентите си за по-сложни прегледи, диагностика и хирургия на ортопедични и неврологични състояния към клиника БулВет, като много ценна е комуникацията между лекар – лекар и лекар – пациент. 

При нужда от спедицфична физиотерапия или възстановителна процедура, която не можем да предложим на място, съдействаме за последваща организация на възстановителния процес.

Защо да се доверите на клиника БулВет?

Екипът на нашата ветеринарна клиника БулВет цели да извършва висококачествено и максимално прецизни  ортопедични и травматологични процедури, като за целта използваме съвременни методи и оборудване.

Доверете се на нашите услуги, за да предпазите Вашите домашни любимци чрез превантивни прегледи и грижи, или да се погрижите за зараждащите се проблеми още в началото.

Намираме се на удобна локация в град София. Ако имате запитване, свържете се с нас, за да Ви дадем правилни насоки. Ще ни откриете на място всеки ден, включително и уикенда.

Начало
Помести