Skip links
За услугата

Флуоресцентна биомодулация чрез гел, съдържащ хорматофори LED светлината се превръща във флуоресцентна светлина, която прониква в тъканите на различна дълбочина.

Синята светлина прониква най – повърхностно – контролира колонизирането на бактерии и намалява възпалението.

Зелената светлина стимулира ангиогенезата, намалява възпалението и стимулира пролиферацията на кератиноцитите и фибробластите.

Жълтата светлина стимулира образуването на АТФ, стимилура фибробластите и кръвния приток. Червената светлина регулира продукцията на колаген. 

Използва се за терапия на:

Пиодерма

Фурунколоза – интердигитална

Anal sack

Незарастващи рани

Рецидивиращо акне

Инфектирани раневи ръбове

Обширни травматични лезии

Изгаряния

Рецидивираши външни отити

Пододерматит при зайци като единствена или допълваща антибиотичната терапия

В ерата на все по-нарастващата антибиотична резистентност, използването на флуоресцентната биомодулация е глътка свеж въздух.

Процедурите са неинвазивни и неболезнени, без значителни странични ефекти. Присъствието на собственика е дори желателно заради комфорта на пациента като е необходимо да се носят защитни очила.

Процедурата отнема около 2 минути и в зависимост от състоянието може да се прави веднъж или два пъти седмично. 

Внимание, сензитивни снимки!

Защо да се доверите на БулВет?

Ние от клиника БулВет използваме високоефективно оборудване за извършване на неинвазивни процедури, които да гарантират ефективно лечение.

Осигуряваме максимално бързо и безболезнено лечение, посредством усъвършенстването на модерни методи за справяне с травми, рани и възпаления. Предоставяме максимален комфорт и поддържаме пациентите си спокойни.

Начало
Помести