Warning: include(): Failed opening '/home/bulvetcl/public_html/wp-content/plugins/wordpress-seo/vendor/composer/../../src/integrations/admin/redirects-page-integration.php' for inclusion (include_path='.:/opt/cpanel/ea-php74/root/usr/share/pear') in /home/bulvetcl/public_html/wp-content/plugins/wordpress-seo/vendor/composer/ClassLoader.php on line 571
Криохирургия - BulVet Clinic
Skip links

Криохирургия

За услугата

Поява на различни аномалии, проблеми с кожната тъкан, както и множество други здравословни състояния, изискващи намеса, могат да се отстраняват чрез минимално инвазивна хирургична процедура.

Тя е позната още като криохирургия и има широко приложение не само в лечението на хора, но и домашни любимци, като кучета и котки.

От БулВет клиник използваме техниките на криохирургията за отстраняването на множество здравословни проблеми при домашните любимци. Запознайте се със спецификата на тези хирургични дейности, както и научете какви са предимствата им.

Какво представлява криохирургията?

Това е медицински метод, широкоприлаган във ветеринарната област, който се характеризира със следните особености:

За какво служи криохирургията при домашните любимци?

Най-често се извършва при следните две състояния – криоаблация на тумори и премахване на нараснала тъкан.

При първия вариант, криохирургичната намеса служи за унищожаване на злокачествени или доброкачествени тумори. Този метод се прилага, за да се предотврати нарастването на тумора, както и с цел облекчаване болката и дискомфорта на домашния любимец.

При втория случай, премахването на нарасналата тъкан, която често се наблюдава по меките части, както и по лапите, може да се извърши без необходимост от рязане и наличие на шевове.

Защо да се доверите на клиника БулВет?

Екипът на нашата ветеринарна клиника БулВет цели да извършва висококачествено и минимално инвазивно различни процедури, като за целта използваме съвременни и ефективни методи, като криохирургията.

Доверете се на нашите услуги, за да предпазите вашите домашни любимци чрез превантивни прегледи и грижи, или да се погрижите за зараждащите се проблеми още в началото.

Намираме се на удобна локация в град София. Ако имате запитване, свържете се с нас, за да ви дадем правилни насоки. Ще ни откриете на място всеки ден, включително и уикенда.

Начало
Помести