Skip links

Мекотъканна и Онкохирургия

За услугата

Мекотъканната хирургия е може би най-големият дял от хирургичните интервенции във ветеринарната медицина. Повечето кабинети и клиники предлагат някаква мекотъканна хирургия. Във ветеринарна клиника БулВет ние задаваме стандартите в тази насока.

Благорарение на отличното оборудване и много добре подготвените ни специалисти можем да предложим почти всички стандартни мекотъканни интервенции във ветеринарната медицина.

Видове опрации, които извършваме:

На половата и отделителната система

Чернодробна-жлъчна

Панкреатична хирургия

На храносмилателната система

На главата - ноздри

Офталмо-хирургия

Към онкохирургията спадат всички типове хирургично лечение на туморни образувания с различна локализация по тялото на животните. От доброкачествени локализирани маси, до големи разязвени и инвазивни тумори засягащи различни тъкани и органи.

Поради големите различия проичтичащи от това, ние правим индивидуален план за хирургично лечение на всеки онкоболен пациент – от изследванията, образната диагностика, биопсия и определяне на вида тумор, до хирургичното лечение и последващата рехабилитация – химиотерапия, медикаментозно лечение. 

Защо да се доверите на клиника БулВет?

Екипът на нашата ветеринарна клиника поддържа добра комуникация със собственика, като максимално разяснява ползите и рисковете от всяка интервенция.

Стремим се пациента и качеството му на живот да бъде на първо мяст, като целта е минимална кръвозагуба, минимален стрес и болка. Решенията взимаме – заедно!

Намираме се на удобна локация в град София. Ако имате запитване, свържете се с нас, за да Ви дадем правилни насоки. Ще ни откриете на място всеки ден, включително и уикенда.

Ортопедия и
Травматология

Начало
Помести