Skip links

Ваксиниране

За услугата

Като ветеринарни лекари, искаме да Ви напомним за важността на ваксините и обезпаразитяващите средства за Вашите домашни любимци. Тези грижи са нещо повече от проста рутинна процедура и са ключът към здравето и щастието на Вашите домашни любимци.

Ваксините предпазват четириногите ни приятели от сериозни смъртоносни болести и ги правят по-силни и устойчиви. Най – общо можем да разделим ваксините на бебешки и годишни, като ваксинационият календар зависи от вида животно и неговите индивидуални особености.  

Кога и защо се поставят ваксините?

Ваксините за кучета ги предпазват от: 

Парвовироза

Гана

Хепатит

Параинфлуенца

Лептоспироза

Бяс

Кучешка кашлица

Всички тези вирусни и бактериални заболявания са изключително опасни за здравето и живота на кучетата, затова още от 45 дневна възраст е добре да се започне с тяхното ваксиниране. В стандартната схема се поставят
3 бебешки ваксини през интервал от 14-20 дни.
След което за безопасното излизане на малките кученца може да се направи серологичен тест за антитела и да се постави обезпаразитяващ препарат, който да го защитава навън от паразити. 

Като грижовен собственик, Вие имате властта да осигурите на Вашите домашни любимци дълъг и здрав живот. Приемете отговорността и инвестирайте в тяхното благополучие. С помощта на ваксините и обезпаразитяващите средства, Вие им предоставяте най-добрите грижи, така че да можете да споделяте много повече щастливи и здрави години с тях.

Благодарим Ви, че ни давате възможността да се грижим за Вашите любимци и да Ви помагаме в тази важна мисия, а именно тяхното здраве. 

Защо да се доверите на БулВет?

Ние от клиника БулВет използваме високоефективно оборудване за извършване на всички видове процедури, които да гарантират ефективно лечение.

Осигуряваме максимално бързо и безболезнено лечение, посредством усъвършенстването на модерни методи за справяне с травми, рани и възпаления. Предоставяме максимален комфорт и поддържаме пациентите си спокойни.

Начало
Помести